Waarom meisjes uitkleden

      No hay comentarios en Waarom meisjes uitkleden

Waarom meisjes uitkleden?

Uitkleden als de luchttemperatuur redelijk verhoogd. Niet elke mate van graad wordt echter uitgelegd door logica. Soms gaan we naar de straat, niet omdat het heet is.

Het is niet nodig om een ​​psycholoog te zijn om te raden: meisjes worden weggenomen om mannelijke aandacht te trekken. Maar waarom alleen manicure en verf wimpers maken, en anderen kiezen meer extreme manieren om te behagen?

Jungian Analyst Larisa Harlanova Gelooft: Meisjes die uitdagend uitzien, in feite, gewoon gevoeliger voor het verzoek van de samenleving, die door de serie, reclame en andere propaganda zullen inspireren dat een vrouw waar waardeer is, alleen als een lichaam. «Vreemd genoeg, vanuit het oogpunt van de geestelijke gezondheid, te openen te eerlijk, prima,» betoogt Larisa Harlanova. – immers impliceert geestelijke gezondheid het vermogen om nauwkeurig op de vereisten van de tijd te reageren en jezelf te beveiligen met werk, partner «. Dat wil zeggen, meisjes die worden blootgesteld op openbare plaatsen binnen de geadopteerde normen (blote buik, halslijn) vertellen gewoon de maatschappij die ze de regels van het spel nemen.

«Naakt» wordt een soort manier, – zegt een seksuoloog, psychotherapeut Evgeny ulgavchuk. – elk meisje wil mooi en beroemd zijn. Vaak laat een commerciële of tijdschriftdekking zien hoe dit te bereiken: «Het is genoeg om kleding te verwijderen, en alles komt goed in het leven».

Meisjes zijn naakt omdat dit een samenleving vereist

Alles wat ze nodig hebben

Er is een gemeenschappelijke mening: Frank kleding «Goed» voor het meisje dat haar verlangen om het slachtoffer van geweld te worden. Is dat zo?

Evgeny Ulgavchuk gelooft dat het slechts gedeeltelijk waar is: «Als iemand volhardend op zoek is naar avonturen, vindt hij ze. Frank Outfits wordt vaak door mannen waargenomen als een demonstratie van het verlangen om de nabijheid aan te gaan. En niet persoonlijk, maar in het algemeen. Dat is, blootgesteld aan de straat, en niet alleen met een partner, je lijkt te schreeuwen in de menigte «gratis kassier!»En het maakt je niet uit wie de volgende koper zal zijn. Natuurlijk is het niet waar, maar de indruk is precies dit.

Larisa Kharlanova legt uit: «In het onbewuste van sommige vrouwen is er echt een verlangen om ingehaald te worden, een slachtoffer en prooi te worden. Maar onbewuste verlangens kunnen aanzienlijk verschillen van bewuste. Dat is de reden waarom in het geval van geweld verdriet, horror, angst en vernedering echt zal zijn. «. Een analist is zelfverzekerd, gekleed voor een frivolous, het meisje droomt niet van een ontmoeting met Manyak, ze wil gewoon liefde en adoptie: «Tenslotte heeft ze haar sinds de kindertijd getoond en verteld en zegt dat zelfs Mayonaise sexy zou moeten zijn».

We gebruiken het hele arsenaal kort en transparant alleen voor ons enorm liefdevol. Maar deze fondsen zijn verre van altijd aan ons werken. Aan de ene kant houden mannen echt van. Aan de andere kant, kun je het overdrijven

. Jij wilt natuurlijk in een diepe halslijn een jonge man die je gelukkige teamwork tot laat ouderdom ziet, en hij ziet geen diepe nacht.

Evgeny Ulgavchuk legt uit: «Liefde impliceert intimiteit, heiligheid, sacrament. Oppervlakpositionering hints op de innerlijke leegte «. De man leest de vrouwelijke uitnodiging tot intim, maar voor hem zal het Blitz zijn en voor een meisje – teleurstelling. Omdat ze later later was gepland en over literatuur praat, en de pastei noemt, en de kinderen dopen. En hij zag er geen mogelijke moeder in, ondanks de voor de hand liggende focus op de borst.

Interessant is dat vanuit het oogpunt van psychologen, meisjes die te nauwelijks worden ingenomen, en «grijze muizen» vergelijkbare problemen hebben – zowel die en anderen kunnen niet helder en openlijk houden. Vanwege verminderde zelfrespect en onzekerheid, de eerste die zichzelf op een rij aanbiedt, en de tweede kan zelfs niet openbaren in een intieme setting. «Ik adviseer vaak de uitdagelijke gekleed meisjes om het leven van de kledingkast te regelen», zegt Evgeny Ulgavchuk. – Maar het dragen van een stok en jurk in vormeloze zwarte kleding is het ook niet waard. «. Vreemde dansen

Overmatig deel van alcohol verlaagt altijd onze rigansvereisten van de outfit en het gedrag. Is het waar dat in de veranderde toestand van bewustzijn we doen wat ze eigenlijk wilden maken, maar oplossen? Als je kamagra 100mg kopen na drie cocktails merkt dat je op de bar zeilt, is het de moeite waard om te denken waarom je niet nuchter is?

«Kleding scheuren en dansen op de tafel – het is niets meer dan beschuldigd onder de invloed van verschillende stoffen», zegt Larisa Harlanova. – Alcohol vergemakkelijkt seksueel gedrag, maar het gedrag zelf wordt opgesteld door cultuur; Het hangt volledig af van de representaties van deze persoon over wat seksueel is. Als het meisje denkt of weet dat seksueel – het is om te dansen, geleidelijk aan te breken, zal ze dat doen. Foto’s en monsters "seksueel" Ze komt in het proces van opgroeien: van ouders, van de tv «. Een paar passeren, we zullen ons gedragen, misschien willen we, maar besluiten niet om zich nuchter te gedragen. «Deze signalen die in de ziel van een persoon een strijd is, sommige van de impulsen zijn chronisch wenselijk, maar om een ​​of andere reden beperken», zegt Evgeny Hulgaravchuk. Misschien zou het de volgende ochtend nuttig zijn om na te denken over wat je gisteren de tafel beklom en het messing hebt verlaten. Misschien is het noodzakelijk om zich aan te melden voor Strip Plastics Cursussen om zich geleidelijk toe te staan ​​om verleidelijk en nuchter hoofd te zijn. Strandroog

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *